menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Muziek op schoot - start 10.15 uur

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: De Pracht

In het thema van de Kinderboekenweek -Worden wat je wil- gaan we aan de slag met met muzikale activiteiten rondom beroepen die herkenbaar zijn voor peuters.

Tijdens deze workshop is er aandacht voor muziek in de breedste zin: beleving, zingen van zowel bekende als minder bekende kinderliedjes, bewegen en muziek maken. We werken met verschillende materialen; van huis-tuin-en-keuken-materiaal tot kindermuziekinstrumenten.

Het gaat om gevarieerde muzikale activiteiten om de kinderen te laten kennismaken en experimenteren met muziek. Dit alles spelenderwijs en vooral gericht op plezier maken, omdat we geloven dat leren/ontwikkelen en plezier in het spel hand in hand gaan.

Actief meedoen

Als ouder of verzorger doe je zelf actief mee aan de cursus en ook thuis zingen jullie liedjes en doe je muziekspelletjes. Belangrijk in deze opzet is dat je samen met je kind bezig bent met muziek. Veel plezier en een heerlijk geluid zijn het resultaat!

De workshop wordt verzorgd door Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique.

Praktische informatie

Geschikt voor kinderen van 0-4 jaar.

Tickets zijn te reserveren via de website van Bibliotheek Eindhoven.