menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Stokpop maken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Maak je eigen stokpop onder begeleiding van de Waalrese poppenspeelster Annemieke Brouwers. Zij is de drijvende kracht achter Poppenkast Pluim. Zij bedenkt haar voorstellingen allemaal zelf en maakt haar eigen podium en poppen.

Hou je van poppen maken en heb je plezier in poppentheater? Dan is een zelfgemaakte stokpop een prachtige techniek om mee te beginnen. We gaan met allerlei materialen aan de slag en of je nu een clown wilt maken, een koning of een danseres, een olifant, een muis, een fantasiedier of gewoon jezelf, alles mag, alles kan. Na afloop mag je stokpop mee naar huis!

Tickets

Tickets zijn te reserveren via de website van Bibliotheek Eindhoven.