menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

GroenKids: Gezond en ongezond eten

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur

Wat is weerstand? Wat doen bacteriën en virussen? Waarom word je soms ziek? Behalve dat je deze middag veel leert, gaan we ook zelf kruiden zoeken en proeven.

Deze workshop wordt begeleid door Maartje. "Ik heb een passie voor voeding en heb mijn hele leven daar iets mee gedaan. Nu geef ik workshops in het Voedselbos van Eindhoven, in Gemert bij Heerlijck Hopveld en op verschillende locaties. Daar inspireer ik mensen om duurzamer met de wereld om te gaan en om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe kun je beter voor mezelf zorgen? Er zijn genoeg bacteriën en virussen in de wereld om roet in het eten te gooien. Hoe is je weerstand met alles wat op je af komt? Hoe komt het dat je ziek wordt en hoe blijf je fit? Wat is gezond en wat is ongezond. Daar vertel ik je graag meer over."

GroenKids

Tijdens de GroenKids-workshops kun je samen met je (klein)kind van alles beleven in de natuur. We gaan vooral veel doen, voelen en ontdekken! Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven. Geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar.

Praktische informatie

LET OP: Als (groot-)ouder/verzorger word je verwacht je (klein)kind tijdens de workshop te begeleiden. Reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een ticket!

Koop je tickets op de website van Bibliotheek Eindhoven.