menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Eenzaamheid

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wat betekent eenzaamheid in Waalre, wat betekent het voor jou? Langdurige eenzaamheid kan grote gevolgen hebben voor je welbevinden en je gezondheid, zeker in combinatie met depressie. Het is een actueel probleem, vaak verborgen en helaas nog taboe.

Wat is eenzaamheid, hoe erg is het, hoe herken je het bij jezelf/ bij jongeren/ bij ouderen en wat kun je doen?

Tijdens deze avond gaan we dit onderwerp bespreekbaar maken. Tom van Campen is voorzitter van Eindhoven in Contact, een stichting die zich inzet voor een gezamenlijke aanpak tegen eenzaamheid. Deze avond vertelt hij over eenzaamheid bij anderen en bij jezelf, en vooral het leren omgaan met eenzaamheid.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Tickets

Tickets zijn te reserveren via de site van Bibliotheek Eindhoven.