menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Muziekcafé

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Grand Café

Op zondag 7 november 2021 is er weer een nieuwe aflevering van ons muziekcafé. Op deze dag zal de band Garden Party live optreden in het Grand Café.

Garden Patry

Garden Party is een Waalrense band rondom gitarist Martien Tielemans, geen onbekende in de plaatselijke muziekscene. Samen met toetsenist/zanger Joost van der Knaap, bassist Huub Graat en slagwerkster Anne Wientjens schrijven en spelen ze de muziek die ze zelf leuk vinden.

Hun roots liggen met name in de jazz en popmuziek en ze zijn moeilijk in een hokje te vangen. Ze zijn dan ook niet vies van jazzy moods, soundscapes, frisse popsongs en een vleugje lounge. Kortom, voor iedereen valt er wel wat te beleven.

Praktische informatie

Onze deuren openen vanaf 14:00 uur, de toegang is gratis. Houd rekening met de controle van de coronapas.