menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Positief opvoeden

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Maar hoe je dit bereikt, leer je niet op school. Iedere dag ziet het team Jeugdgezondheidszorg van GGD Brabant-Zuidoost dat veel ouders dezelfde uitdagingen ervaren en dat er een aantal veel voorkomende oorzaken aan ten grondslag liggen.

‘Positief Opvoeden’ is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde opvoedingsmethode die je als ouder bewust maakt van deze veel voorkomende valkuilen en je handvatten geeft om het opvoeden van je kinderen weer leuk te maken.

Voorlichtingsavond

Deze voorlichtingsavond is een samenwerking met team Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Brabant-Zuidoost. Tijdens deze avond leer je de vijf basisprincipes van ‘Positief Opvoeden’. Door alledaagse problemen te bespreken en praktische suggesties te bieden, zetten ze jullie als ouders in jullie kracht.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.