Beste bezoeker,

De bibliotheek, het Grand Café en de gemeentebalie zijn weer volledig open.

De bibliotheek is open voor selfservice en op bepaalde tijden zijn er vrijwilligers aanwezig. Het aan tafel lezen van boeken of tijdschrift is weer toegestaan.

Het Grand Café is weer open om te lezen, werken en gewoon gezellig om een kopje koffie te drinken.

De gemeentebalie is nog steeds alleen te bezoeken op afspraak.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Positive Parenting (English)

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Positive Parenting is an idea based on the assumption that all children are born good, are altruistic and desire to do the right thing. Knowing that, we can teach and discipline them without breaking their spirit. Once you understand the logic behind your child's misbehavior you can then correct their mistaken belief about how to feel loved, powerful and valued in the world. Positive Parenting teaches discipline that builds your children's self-esteem, while at the same time correcting their misbehavior. With a relationship built on trust and mutual respect, you will retain a positive influence with your children through their teen years and into adulthood.

Waalre in gesprek

Waalre in gesprek is a collaboration between the Centre for Social Participation (CMD) in Waalre and the Waalre Library. The evenings are linked to current topics that are relevant to social life in Waalre.

Tickets

Buy your tickets on the website of Bibliotheek Eindhoven.