menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Workshop: Sokpoppen maken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Aan de hand van het fraai geïllustreerde boek ‘Hallo Hallo’ van Brendan Wenzel belanden we vandaag in de dierenwereld. Nadat we samen het boek gelezen en bekeken hebben, kies je een dier en maak er je een sokpop van. Wat is er zo bijzonder aan jouw dier?

“Hallo Hallo, zwart en witter, hallo kleur, hallo glitter.” Zo begint dit schitterende boek. We laten ons inspireren door de diversiteit die voorkomt in de dierenwereld. Je mag jouw bijzondere dier zelf maken, met eventueel een beetje hulp van een volwassene die je meeneemt. Wij nemen sokken en heel veel materialen voor je mee. En na afloop mag jouw sokpop natuurlijk mee naar huis!

Praktische informatie

Tickets zijn te koop via de website van Bibliotheek Eindhoven. De workshop is geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.