Vacature Medewerker horeca (24-32 uur)

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

With A Little Soul From…

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Het Huis van Waalre

Liefhebbers van soulmuziek opgelet: Joe Cover Band en Ooh My Soul treden zondagmiddag 27 november op in het Huis van Waalre. Dat belooft een groot feest te worden tussen 15.00 tot 17.30 uur! Entree bedraagt slechts 10 euro!

De dertienkoppige Joe Cover Band staat al een kwart eeuw bekend als Nederlands grootste en origineelste vertolker van de muziek van Joe Cocker. Reken deze middag dus op dampende uitvoeringen van Unchain My Heart, You Can Leave Your Hat On en natuurlijk With A Little Help From My Friends. Joe Cockers stem was uniek, maar zanger Leon van de Laar benadert zijn intense geluid akelig goed.

Voordat het zover is, treedt Ooh My Soul op. Met tien bandleden ook geen klein gezelschap, brengt de band een ode aan de soulmuziek uit de jaren zestig. Denk aan James Brown, Aretha Franklin, Otis Redding en Sam & Dave. In de sixties klonk soulmuziek rauw, sexy en funky en dat zijn precies de stijlen waarin zanger Michel van den Einden en zangeres Leonoor van Gompel zich thuisvoelen.

De twee bands spelen na elkaar en sluiten de middag af met een gezamenlijke finale, waarbij geheid niemand stil kan blijven staan.

Toegangskaarten

Toegangskaarten á € 10,00 zijn te koop aan de bar in het Grand Café van Het Huis van Waalre. U kunt ook toegangskaarten reserveren via reservering@hethuisvanwaalre.nl en er vindt ook verkoop plaatst aan de zaal op de dag zelf.