Vacature Medewerker horeca (24-32 uur)

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Muzikale feestavond met Dubbel Sikx

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Het Huis van Waalre

Zaterdagavond 22 april verzorgt allround orkest Dubbel Sikx, een muzikale feestavond in Het Huis van Waalre. Dubbel Sikx brengt een gevarieerd programma, deze keer met veel nieuwe nummers, waarbij er ook vanuit de diverse secties verrassende optredens zullen zijn.

Daarnaast treedt “Celebrating Amy” op, zij is bekend van het TV programma “Battle of the tribute bands” (2022) waar ze optrad als Amy Winehouse. Dubbel Sikx zal Amy begeleiden, voor haar het eerste optreden met een orkest in bigband bezetting.

Dubbel Sikx organiseert deze avond als een kroon op haar 40+ jarig bestaan.

We zien u graag op 22 april vanaf 20.00 uur in Het Huis van Waalre.

Kaarten

Alle info over Dubbel Sikx en de ticketverkoop is te vinden op www.dubbelsikx.nl.