menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Esther Gerritsen en Tobi Lakmaker: over de liefde

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De Boekenweek 2022 staat in het teken van de eerste liefde. Esther Gerritsen en Tobi Lakmaker gaan samen met interviewer Mark van der Linden in gesprek over hun liefdes én het schrijverschap.

Esther Gerritsen blinkt uit in het schrijven van snelle, humoristische dialogen, waarmee ze het onbegrip tussen mensen weet vast te leggen. Haar nieuwst boek De terugkeer (2020) werd in 2021 genomineerd voor de Boekenbon Literatuurprijs.

Ook Tobi Lakmaker stond met zijn debuutroman De geschiedenis van mijn seksualiteit (2021) op de shortlist van de Boekenbon Literatuurprijs. Lakmaker schreef volgens de jury een kwetsbaar debuut over de zoektocht naar intimiteit, ‘waarin hij met humor én branie aantrapt tegen de gevestigde orde’.

Samen gaan ze in gesprek over hun vak, de liefde en seksualiteit.

Tickets voor livestream

Tickets zijn te koop via de website van Bibliotheek Eindhoven. Wanneer je een ticket voor de livestream koopt, ontvang je enkele uren voorafgaand aan het interview via een e-mail de link. Het is niet mogelijk om met één link op meerdere apparaten tegelijk naar het interview te kijken. Na afloop ontvang je een terugkijklink.