menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Workshop: Rust in je hoofd

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Stress, overprikkeling, piekeren, bezorgdheid, vastlopende gedachten, perfectionisme, vermoeidheid, negatief zelfbeeld, oordelen, moeite met focussen, schuldgevoelens, wantrouwen en eenzaamheid zijn allemaal vormen van onrust. Herken jij je in eerder genoemde vormen en wil je meer rust in je hoofd, dan is deze workshop iets voor jou.

In gesprek met jullie gaan we rust definiëren. Wat is rust? Hoe voelt rust? Hoe ziet de weg naar de bron van innerlijke rust er uit? Vervolgens gaan we aan de hand van praktische oefeningen ervaren op welk niveau rust altijd aanwezig is en hoe je hier verbinding mee kunt maken.

Na de oefeningen vul je bijpassende werkbladen in. Deze zijn gebundeld en krijg je mee naar huis zodat je thuis aan de slag kunt gaan met het waarborgen en integreren van mentaal- emotionele rust in je dagelijks leven.

Na de workshop is er een optionele gratis wandeling van 11:45 - 12:30 uur.

Praktische informatie

Tickets zijn te koop via de website van Bibliotheek Eindhoven.