menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Schrijfwandeling

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Houd je van wandelen en schrijven? Doe dan mee aan deze schrijfwandeling met de natuur als inspiratiebron. Het thema is 'De natuur laat los, jij ook?'. Wandelen brengt rust in je hoofd. De natuur verbindt je hoofd met je hart, want je wordt geraakt door de schoonheid en de stilte.

Om 10.00 uur starten we bij het Huis van Waalre met een wandeling door het bos van een uur (ca. 3 km). Aan de hand van gerichte schrijfopdrachten ervaar je hoe de natuur loslaten weerspiegelt en hoe je dat in je eigen leven kunt toepassen. Onder het genot van een kop koffie of thee in het Grand Café gaan we uitgebreider schrijven. Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om je eigen beleving. Je inspireert elkaar.

Neem zelf pen en papier mee.

Schrijfcoach Carolijn van Gorkum

Carolijn van Gorkum werkte met veel plezier twintig jaar in onderwijs- en welzijnsland, totdat ze op een gegeven moment voelde dat er een ander vuurtje in haar werd aangewakkerd. Het bedrijf Rake Inzichten werd geboren, waar Carolijn nu als therapeut werkt en (schrijf)workshops en cursussen geeft.

Praktische informatie

Reserveer je ticket op de website van Bibliotheek Eindhoven.