menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Seniorenmarkt in Het Huis van Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Heeft u vragen over zorg, veiligheid, bibliotheek, mobiliteit, wonen, gezondheid of vervoer op maat? Kom dan op zaterdag 19 november 2022 naar Het Huis van Waalre. Daar organiseert de Seniorenraad Waalre in samenwerking met de seniorenverenigingen een “seniorenmarkt”.

In de huidige tijd waarin we leven lijkt het alsof er alle dagen wel iets veranderd of weer wordt aangepast. Denk je het even begrepen te hebben zijn er weer nieuwe regels en voorwaarden. De informatie gaat snel met name door de digitalisering, of wel; lees het even na op de computer.

Betekent dat nou dat we alle informatie daar moeten opzoeken of blijven er nog steeds plekjes in onze gemeente waar we onze vragen en zorgen kunnen uitspreken tegen mensen die ons te woord staan?

Daarom organiseert de Seniorenraad Waalre in samenwerking met de seniorenverenigingen een informatieve markt in Het Huis van Waalre. Alle inwoners hebben hier de gelegenheid om kennis te maken met de aanwezige organisaties. Zij hebben speciale kennis in huis om met name ouderen van antwoord te kunnen voorzien. Of misschien de weg te wijzen naar instanties die er al zijn maar vaak nog niet gevonden worden.

U bent van harte welkom op 19 november 2022 van 13:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis

(Het Huis van Waalre is uitstekend toegankelijk voor mensen met een hulpmiddel.)