menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Aan de keukentafel - Theater voor ouderen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wees welkom in de oude Hollandse keuken, waar de keukenkast gevuld is met lekkernijen: stroopsoldaatjes, ulevellen, kaakjes van verkade, Kwatta-repen en Buisman voor de koffie.

In deze keuken pruttelt de koffie op het fornuis en staat de borrel koud. Neem met ons plaats ‘Aan de Keukentafel’ en geniet van de ‘liedjes van toen’, want aan deze tafel wordt muziek geserveerd. Een belangrijk onderdeel in de voorstelling is een quiz met vragen over die “goeie oude tijd”, waarbij de winnaar een fantastische prijs wint!

Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s. Kom gerust achterom, de deur is los! Pak een stoel en schuif gezellig aan, we pellen pinda’s en spelen ganzenbord.

Ga zitten, bij Theatergroep Mooi Weer bevind je je in goed gezelschap met Herr Heinzelman, Dorus, en ‘de’ Makelaar van Schagen. Bij de koffie wordt muziek geserveerd van onder andere Willy Derby, De Ramblers, Conny Stuart, Wim Sonneveld, Max Tak, Ramses Shaffy en Jasperina de Jong.

Theatergroep ‘Mooi Weer’

Al meer dan 20 jaar laat theatergroep ‘Mooi Weer’ mensen genieten van hun voorstellingen voor ouderen. Muziek en scènes wisselen elkaar in hun voorstellingen in een levendig tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, met een interactieve quiz. Het liedrepertoire is veelzijdig met 'meezingers', luisterliedjes, rock 'n roll en prachtige 'bijna vergeten' liedjes. Allemaal 'ouderwets' begeleid op piano en gebracht in een sfeervol decor. De enthousiaste muziek- en theaterprofessionals hebben allemaal een warm hart voor ouderen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Aanmelden

Reserveer je ticket op de website van Bibliotheek Eindhoven.