menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Architectuur in Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Het Huis van Waalre

Lezing in het kader van 100 jaar Waalre. De gemeente Waalre heeft prachtige monumenten. Kerken, oude fabrieksgebouwen en mooie statige woonhuizen uit het begin van de 20e eeuw. In deze lezing zullen we de belangrijkste bekijken, zowel in Waalre als in Aalst. Maar we kijken verder, ook de 21e eeuw heeft bijzondere gebouwen voortgebracht. Denk aan de nieuwbouw van het Huis van Waalre, een modern gezondheidscentrum, prachtige woonhuizen en bijzondere kantoorcomplexen.

Drs. Suzanne Roelofs is architectuurhistoricus, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien werkt zij als freelance architectuurhistoricus en geeft lezingen, wandelingen en arrangementen op het gebied van (met name) moderne architectuur.

Kijk voor meer informatie op haar website.

  • Lezing: Zaterdag 15 april 2023, 14.00-16.00 uur
  • Plaats: Het Huis van Waalre
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden verplicht via (gratis) volksuniversiteitwaalre.nl