menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Kunstfotografie met je smartphone (lezing)

  • Datum:
  • Tijd: uur
  • Locatie: Huis van Waalre

Frans Artz1  en Ella Wozniak2 vertellen vóór de pauze over hun toevallige ontmoeting, die leidde tot de samenwerking. Uitgangspunten zijn verlies en verdriet, emoties die zij samen delen en in hun foto’s verbeelden. Zij laten je voor de pauze kennismaken met een andere manier van fotograferen dan je gewend bent, waardoor je meer inspiratie krijgt voor de smartphone- fotografie en het gebruik van apps. Hun fotowerk is én heel creatief én zij hebben daarover ook veel mooie, positieve en ontroerende dingen te vertellen. De presentatie is zowel amusant als interessant.

Na de pauze volgt een interactief deel: je kunt op je eigen tablet of smartphone meedoen met de apps die Frans zal toelichten. De links naar die apps krijg je vóór 13 september toegestuurd in je inschrijfbevestiging.

Neem voor de diversiteit van beelden van Frans en Ella een kijkje op hun instagramaccount.

Deelname aan deze interactieve lezing kost € 7,50. Vanwege een beperkt aantal plaatsen wordt de volgorde bepaald op volgorde van inschrijving. Deelnemers aan de fotowedstrijd “ Trots op Waalre” krijgen via Weconnect een gratis toegangsbewijs.

Inschrijven kan via een mailbericht met volledige naam aan:

vice-voorzitter@fotogroepwaalre.nl  

Of meld je aan via onderstaande QR-code:

  1. Frans Artz studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.
    Met zijn passie voor fotografie won hij Canon Masters titel straatfotografie en behaalde hij zijn Bonds Meester Klasse ( BMK) met een smartphone serie over Josy.
    Werkt als fotograaf en beeldend kunstenaar aan beelden in mixed media, photopolymer etching en nature prints. In de serie: Time, Traces, Transformation is liefde voor de natuur en de kwetsbaarheid hiervan uitgangspunt.
  2. Ella Wozniak studeerde aan het Huis van Cultuur, afdeling schilderen in Nowy Sacz, Polen. Zij was lid van Kunstcollectief Tel-Aviv, Israel, waar zij ook haar werk exposeerde. Werkt als fotograaf (zowel digitaal als analoog) en als beeldend kunstenaar aan beelden in mixed media, photopolymer etching en nature prints. Haar laatste werk gaat over de serie “La Femme”, waarin zij zichzelf uitbeeld in een poëtische benadering.