menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Het Huis van Waalre heeft een eigen website

Geplaatst op donderdag 18 januari 2018

Op 2 januari is de eigen website voor Het Huis van Waalre online gegaan: www.hethuisvanwaalre.nl. Op deze website staat informatie over wat er in Het Huis van Waalre te doen is: evenementen, de activiteiten van de verenigingen die op 19 januari ‘inhuizen’, informatie over de Bieb, informatie over de zalen (grootte en faciliteiten) en hoe u deze kunt huren.

Daarnaast kunt u via deze website een afspraak maken voor de gemeentebalies. Alle overige informatie over producten, diensten, projecten en nieuws blijven we aanbieden via de website van de gemeente Waalre: www.waalre.nl.

De komende periode wordt www.hethuisvanwaalre.nl steeds verder gevuld met informatie, activiteiten en foto’s. Neem een kijkje en als u tips en suggesties heeft, horen we dat graag via webteam@waalre.nl.
 

Meer nieuws