menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Waalres sportcafé

Geplaatst op dinsdag 18 september 2018

Tijdens de Nationale Sportweek neemt DVS Hockey het initiatief om het eerste Sportcafé van de gemeente Waalre te organiseren. Besturen, trainers, coaches, commissieleden en betrokken vrijwilligers van sportverenigingen in Waalre zijn welkom op vrijdag 21 september 2018 om 19.00 uur in het Grand-Café in het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19.

Samen met lokale sportverenigingen, wethouder Alexander van Holstein, Frank van den Boogaard en Bas Keijer gaan ze in gesprek over het belang en de toekomst van lokale sportverenigingen. Hoe zien we de toekomst van onze sportverenigingen in Waalre? Welke ontwikkelingen zijn bepalend én hoe moeten we daarop inspelen? Welke uitdagingen zijn actueel binnen de verenigingen?

We delen inzichten met bestuurders, trainers/coaches van verschillende sportverenigingen en raadsleden van de politieke partijen in Waalre. We luisteren naar sport-experts met inspirerende verhalen. Ook wethouder van Sport, Alexander van Holstein, en verenigingscontactfunctionaris Bart Hermans, zullen aanwezig zijn. Kortom een Sportcafé vol inspiratie en mooie ontmoetingen.

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij het sportcafé? Graag aanmelden via secretaris@dvshockey.nl. We kijken uit naar een inspirerend Sportcafé.

Programma

  • 19:00 uur Ontvangst
  • 19:15 uur Welkom door wethouder Alexander van Holstein
  • 19:20 uur "Het belang van lokale sportverenigingen", door Frank van den Boogaard
  • 20:00 uur Gesprek tussen verschillende sportverenigingen
  • 20:45 uur "Toekomstvisie op onze sportverenigingen", door Bas Keijer
  • 21:00 uur Borrel

Meer nieuws