menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Wooncafé: Praat mee over Goed Wonen in Waalre!

Geplaatst op dinsdag 18 september 2018

Kom naar het Wooncafé op 24 oktober, 19.30-21.30 uur in het Huis van Waalre. Wat vindt u belangrijk voor goed wonen in Waalre? Voordat we als gemeentebestuur in samenwerking met inwoners en andere partners aan de slag gaan met plannen om Waalre ook de komende jaren als fijne woongemeente te laten schitteren, horen we graag ervaringen, meningen, behoeften en ideeën van inwoners.

Daarom organiseren wij het Wooncafé, op 24 oktober aanstaande van 19.30 tot 21.30 uur, in het Grand Café van het Huis van Waalre. U kunt met andere inwoners in gesprek gaan over wonen in Waalre. Want Waalre is úw dorp. U loopt, fietst of rijdt over straat, gaat naar de winkel, vindt hier wel of niet de volgende woning in uw ‘wooncarrière’. U maakt gebruik van de kansen die verenigingen, gemeenschapshuizen, scholen, bossen of speelfaciliteiten bieden. Of u mist juist mogelijkheden en wilt uw ideeën graag onder de aandacht brengen van de gemeente. Laat ons weten wat u belangrijk vindt. Praat mee over Wonen in Waalre!

Brainstorm

Wonen is allereerst: een woning! Een groot of een klein huis, samen met je gezin, alleen of samen met leeftijd- of lotgenoten, als starter of als senior, als autochtoon of van ver gekomen om voor een grote tech-onderneming te werken. Wat maakt wonen in Waalre zo fijn? Wat zijn úw woonwensen? Bij een brainstorm zijn alle ideeën inspirerend! 

Komt u ook?

Laat úw stem horen! Kom naar het Wooncafé op 24 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar bestuurssecretariaat@waalre.nl of te bellen naar 040-2282500.
De komende weken in de Schakel: Wonen is niet alleen een woning. Ook de kwaliteit van de Openbare Ruimte, Voorzieningen, Ontmoetingsmogelijkheden en aandacht voor Milieu en Gezondheid maken het verschil!

 

Meer nieuws