menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Jong Opgebrand

Geplaatst op vrijdag 28 september 2018

Op donderdag 5 november geeft Mariëlle Lunenburg een interactieve workshop in Het Huis van Waalre, met als thema 'burn-out bij jongeren / young professionals.

Steeds vaker hebben jongeren een burn-out. Dat is niet verbazingwekkend in een maatschappij waarin succesvol zijn de norm lijkt. Jong Opgebrand laat confronterende en herkenbare verhalen zien van 10 young professionals die opgebrand zijn. Jonge mensen aan het begin van hun carrière, die worstelen met stress en (sociale) druk op het werk en in hun privéleven.

Mariëlle Lunenburg wil het onderwerp burn-out onder jonge mensen bespreekbaar maken. Zelf heeft zij 7 jaar geleden ook een burn-out gehad. Zij ging op zoek naar ervaringsdeskundigen en 10 young professionals hebben openlijk hun verhaal gedeeld.

Voor wie?

De workshop is voor jongeren en wat oudere jongeren in de leeftijd van 20-40 jaar. Iedereen die met een burn-out te kampen heeft (gehad) en dit interessant vindt is welkom.

Praktische informatie

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek Eindhoven. Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 9,-. De workshop biedt plaats aan maximaal 16 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Meer nieuws