menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Vervangen openbare verlichting

Geplaatst op maandag 5 november 2018

De gemeente Waalre heeft de firma Heijmans Infra B.V. uit Eindhoven opdracht gegeven om langs de Koningin Julianalaan en Willibrorduslaan circa 100 lichtmasten en armaturen te vervangen. De huidige masten en armaturen zijn aan het eind van hun levensduur en moeten daarom worden vervangen.

De nieuwe armaturen zijn uitgerust met LED-verlichting. De lichtkleur verandert hiermee van geelachtig naar wit licht. Er worden geen lichtmasten verplaatst. De vervangingswerkzaamheden starten medio november 2018 en duren ongeveer 2 tot 3 weken.

Meer informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer D. Biemans van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2282500. U kunt ook een e-mail sturen naar dbiemans@waalre.nl.

Meer nieuws