menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Heel Waalre Bakt

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018

Kirsten Verdonschot is de winnaar van Heel Waalre Bakt. Met haar prachtige taart waarin het thema 2 en Goed voor Mekaar Waalre onwijs mooi verwerkt waren, werd ze door de jury unaniem uitgeroepen tot winnaar. In de jury zaten wethouder Lianne Smit-Volkers, Sabine en Ingrid van de Bakkerij, bakker Godfried de Vocht en Pien Geerts bekend van het tv programma Bake My day (RTL 5). Kirsten mag als prijs een workshop volgen bij Robert van Beckhoven bekend van het programma Heel Holland Bakt. 13 taarten werden er vanmiddag door thuisbakkers ingeleverd bij Het Huis van Waalre. Margo Verhagen en Jolanda Cocco werden 2e en 3e. De taarten waren gebakken vanwege het 2 jarig bestaan van het online platform www.goedvoormekaarwaalre.nl. De thuisbakkers bakten de taarten voor de 30 vrijwilligers die vanavond ook in Het Huis van Waalre van wethouder Alexander van Holstein een vrijwilligerspenning ontvangen hebben.

Meer nieuws