menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Geld beschikbaar voor cultuur voor kinderen uit gezinnen met laag inkomen

Geplaatst op maandag 17 december 2018

Er is geld beschikbaar voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die iets willen doen met muziek, dans, toneel, schilderen, musicallessen, et cetara. in hun vrije tijd.

Ouders met een minimuminkomen kunnen contact opnemen met een tussenpersoon om te bekijken of er mogelijkheden zijn voor hun kinderen om lid te worden van de muziekschool, een dansschool, toneelvereniging, schilderclub etc.

Hoe aanmelden?

Ouders met een laag inkomen kunnen hun kinderen aanmelden via een aantal tussenpersonen: het gemeentelijke Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD), Stichting Leergeld Valkenswaard e.o, contactpersonen op de basisscholen. Op de pagina Cultuur en Sportbijdrage kinderen ziet u hoe u deze personen kunt benaderen.

Meer nieuws