menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Kies de betaalmethode die bij u past

Geplaatst op dinsdag 26 februari 2019

Kies zelf op welke wijze u de gemeentelijke belastingen 2019 wilt betalen.

Betalen via MijnOverheid

via mijn.overheid.nl heeft u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van diverse overheidsorganisaties. Wanneer u in MijnOverheid heeft aangegeven de aanslag Gemeentelijke Belastingen digitaal te willen ontvangen, kunt u deze betalen met iDEAL of een digitale incassomachtiging.

Betalen met QR-code

Op de aanslag die u ontvangen heeft, staat onderaan een QR-code. Deze kunt u gebruiken met uw mobiel om te internetbankieren. U kunt vóór 15 maart 2019 met de QR-code een digitale incassomachtiging afgeven om het aanslagbedrag in 8 maandtermijnen te betalen. Ook kunt u de QR-code gebruiken om de aanslag via IDEAL in 1 keer te betalen.

Onze andere betaalmogelijkheden blijven voor onze inwoners in stand, zoals de automatische incasso of het internetbankieren.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Dan kunt u contact opnemen met Team belastingen via telefoonnummer 040-2282500.

Meer nieuws