menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Theater vol Nostalgie - Op het terras

Geplaatst op donderdag 28 maart 2019

In de Bibliotheek Waalre speelt vrijdag 12 april een zonnige voorstelling voor iedereen van 60plus! 'Op het terras' is een muzikaal spektakel vol herkenbaarheid aan vroeger.

Vandaag is er een plaatsje voor je gereserveerd op het terras van Café Mooi Weer. Beleef een muzikaal spektakel terwijl je geniet van een klappermelk met suiker of ranja met een rietje. En als je trek hebt: hier staat nog 'Jan-in-de-zak' op de kaart en 'blote billetjes in het gras'.

Je wordt bediend door Vivi, een toevallige passante, die op proef als serveerster aan de slag mag. Café-eigenaar Gerrit leert haar de gebruiken uit de 'goeie ouwe tijd'. Vivi blijkt een fantastische zangeres met een groot repertoire aan prachtige zomerse liedjes, zoals 'Zonnig Madeira', 'Méditerranneé' en 'Ik zou weleens willen weten'.

Een interactieve kruiswoordpuzzel loopt als een rode draad door de voorstelling, met als inzet een 'zonnige' prijs.

Theatergroep Mooi Weer maakt al 14 jaar eigentijds theater voor ouderen. Dit doen ze met veel muziek, ontroering en humor, en heel veel plezier. Wees welkom!

Praktische informatie

De theatervoorstelling 'Op het terras' speelt op vrijdag 12 april van 14.00 - 16.00 uur in de Bibliotheek Waalre in Het Huis van Waalre, aan de Koningin Julianalaan 19. Tickets kosten € 5,- voor bibliotheekleden en € 6,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.

Meer nieuws