menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Tijd voor grasmaaien!

Geplaatst op dinsdag 9 april 2019

We schudden de winter van ons af. De lente is begonnen! De natuur is in beweging, er verschijnen langzaam weer bladeren aan de bomen en krokussen en sneeuwklokjes zijn alweer uitgebloeid. Om ervoor te zorgen dat de gazons er netjes bij liggen in de gemeente, wordt de komende weken grasgemaaid.

Om dit goed te kunnen doen, worden de gazons eerst vrijgemaakt van takhout en andere obstakels. Vervolgens wordt het gras gemaaid, verzameld en verwijderd. Hoe vaak er gemaaid wordt, is afhankelijk van hoe snel het gras groeit. Dit wordt regelmatig gecontroleerd. Naast gazons kennen we in de gemeente grasbermen, bloemrijke graslanden, natte graslanden, wadi's en ruigtegebieden. Deze worden allen op een later tijdstip gemaaid.

Brouwers Groenaannemers is in opdracht van de gemeente Waalre verantwoordelijk voor al het groenonderhoud in de gemeente. Heeft u vragen over het maaien van gazons? Neem dan contact op met Brouwers Groenaannemers via info@teamwaalre.nl of 013-5159427.

Meer nieuws