menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Nieuwe vervoerservice Bravoflex in Waalre

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019

Bravoflex is sinds 9 december 2018 dé nieuwe vervoerservice in Waalre, Aalst, Veldhoven en Eindhoven die, zonder vaste route, rijdt van halte naar halte. Je bepaalt zelf wanneer je bij welke halte wordt opgehaald en waar je naar toe reist. Heb jij al kennisgemaakt met de flexibiliteit van Bravoflex?

Pilot

Bravoflex is een pilot van de provincie Noord-Brabant en vervoersorganisatie Bravo. Samen met de gemeenten Eindhoven en Veldhoven doet Waalre mee met deze pilot voor een beter openbaar vervoer in de regio. Je kunt hierdoor makkelijker en sneller naar je bestemming reizen.

Geen vaste dienstregeling

Bravoflex kent geen dienstregeling, je bestelt Bravoflex als het jou uitkomt. Je bepaalt dus zelf wanneer je bij welke bushalte wordt opgehaald en naar welke halte in Eindhoven, Veldhoven of Aalst en Waalre je reist. Je reist zonder overstappen naar je bestemming en altijd met een gegarandeerde zitplaats. Bovendien zijn de loopafstanden naar een Bravoflexhalte altijd kort. Het kan zijn dat je het voertuig moet delen met andere passagiers. Maar dat gebeurt alleen als jouw aankomsttijd niet in gevaar komt.

Hoe werkt het?

Bravoflex werkt via een app op je telefoon ('OV flex app') of via de boekingswebsite: ovflex.nl/booking (alleen te openen via Google Chrome). Hier reserveer je jouw vertrek- en aankomsthalte en gewenste aankomsttijd. Binnen enkele seconden wordt berekend hoe laat je wordt opgehaald om op tijd op je bestemming te arriveren. Dan pas beslis je of je Bravoflex bestelt of niet. Je kunt ook telefonisch een rit boeken via telefoonnummer 088-6000969. Je betaalt op basis van je reisafstand. Voor korte ritten betaal je dus minder dan voor lange ritten. Bravoflex Eindhoven rijdt van maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 21.30 uur en zaterdag en zondag van 09.00 - 21.30 uur.  

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.bravoflex.nl en klik door op Bravoflex Eindhoven.

Meer nieuws