menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Early bird ticket Griet Op de Beeck

Geplaatst op dinsdag 30 juli 2019

Vlaamse bestsellerauteur Griet Op de Beeck vertelt aan de hand van een aantal voorgelezen fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema's in haar boeken. Na afloop is er ruimte voor vragen uit de zaal, boekverkoop en zal Griet Op de Beeck signeren.

Griet Op de Beeck debuteerde in 2013 met 'Vele hemels boven de zevende'. Ze schreef daarna ook 'Kom hier dat ik u kus' en de verhalenbundel 'Gij nu'. Vijf jaar later zijn er van de 3 titels opgeteld meer dan 750.000 exemplaren verkocht. In het najaar van 2017 kwam 'Het beste wat we hebben' uit, het eerste deel van een trilogie. Het tweede deel, 'Let op mijn woorden', verschijnt in september 2019.

Early Bird-tarief

Het is tot en met 18 augustus mogelijk om kaarten voor de lezing van Griet Op de Beeck tegen 'Early Bird-tarief' te bestellen. Entree bedraagt tot en met 18 augustus € 7,50 voor bibliotheekleden en € 9,50 voor niet-leden. Vanaf 19 augustus bedraagt de entree € 12,00 voor bibliotheekleden en € 15,00 voor niet-leden. Kaarten zijn te bestellen via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.

Praktische informatie

De lezing van Griet Op de Beeck vindt plaats op zondag 15 december van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek van Waalre. 

Meer nieuws