menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Nieuws

Bibliotheek Waalre zoekt vrijwilligers

Geplaatst op donderdag 15 augustus 2019

Bibliotheek Waalre is op zoek naar een vrijwilliger jeugdactiviteiten en vrijwilligers die willen voorlezen op basisscholen.

Vrijwilliger jeugdactiviteiten Waalre

Zie jij jezelf als een creatieve gastheer/gastvrouw? Lijkt het jou leuk om op de woensdagmiddagen van 15.00 - 16.00 uur leuke, creatieve activiteiten voor de jeugd te verzorgen in Het Huis van Waalre? Dan is de vacature 'Vrijwilliger jeugdactiviteiten Waalre' wellicht iets voor jou!

Vrijwilligers voorlezen

Maak het verschil en ga voorlezen! Op een aantal basisscholen in Waalre wordt het programma 'Lees je met me mee?' uitgevoerd. Bibliotheek Waalre zoekt hiervoor per direct een aantal vrijwillige voorlezers. Lijkt deze vacature jou iets? Op de website van Bibliotheek Eindhoven vind je meer informatie.

Meer nieuws