Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Wij van Vruuger

Vond plaats op zaterdag 9 juni 2018 in Het Huis van Waalre.

Terug naar vroeger

Wij van Vruuger is een activiteit die wij speciaal voor hulpbehoevende ouderen in Waalre organiseerden. Met optredens of presentaties van de Boerenbruiloft, Het Waalres Erfgoed, een jeugddansgroep, het koor Efkes Skreuwe en nog meer, gingen we even terug naar hoe het ooit was. Een gezellig samenzijn in Het Huis van Waalre met een feestelijk tintje. En natuurlijk kregen de ouderen én hun mantelzorgers, die ook welkom waren, een lekkere lunch met drankjes aangeboden. We sloten af met een advocaatje met slagroom.

Uitnodiging

De hulpbehoevende ouderen werden uitgenodigd via contactpersonen bij organisaties die zich voor hen inzetten zoals o.a. de Stichting Zonnebloem, Eet met je hart, Neffe de kerk, de Prachtdag, het Angelag, huize Eeckenrhode, Het Wolders Ven en zorgcentrum Hoevenakkers.