Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Haak Aan

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Een gehaakt hartjeHaak Aan is een wekelijkse, gratis inloopochtend in de bibliotheek waar je kunt (leren) handwerken, zoals haken en breien. Hier ontmoet je mensen met dezelfde hobby en is er alle ruimte voor een goed gesprek.

Je kunt met je eigen haak-, brei of handwerk naar Haak Aan komen. Ook zijn er geregeld workshops, waarbij we in drie ochtenden aan een project werken. Er is basismateriaal aanwezig. Ga je beginnen aan een groter project, dan neem je je eigen materiaal mee.

Over Gul Shahzad

Haak Aan is het initiatief van Gul Shahzad, inwoonster van Waalre. Gul ontdekte in 2018 het Taalcafé in de Bibliotheek Waalre. Ze wil graag nog meer mensen ontmoeten, ze wil zinvol bezig zijn, en bedacht Haak Aan. Hier kun je niet alleen samen dingen maken. Je leert ook (nieuwe) mensen kennen. Er is alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, ook als je de Nederlandse taal nog niet vloeiend spreekt.

Werken aan je eigen project

Ben je al met een mooi werkje bezig? Schuif aan bij Haak Aan! Gul is aanwezig voor hulp, inspiratie en ondersteuning.

Praktische informatie

Haak Aan is gratis toegankelijk. Reserveren is mogelijk via de webshop van Bibliotheek Eindhoven. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.