BELANGRIJKE MEDEDELING:

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn het Rabobank Servicepunt, het Grand Café en de zalen in Het Huis van Waalre tot en met maandag 1 juni gesloten voor publiek. Alle activiteiten komen in deze periode te vervallen. De gemeentebalie heeft aangepaste openingstijden. De bibliotheek heeft al haar activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. De bibliotheek Waalre is in die periode gesloten voor publiek.De online dienstverlening gaat wel door. Ook organiseert de bibliotheek een groot aantal online activiteiten en geeft ze op haar websites allerlei tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Bibliotheek Waalre blijft voorlopig dicht. Kom dus niet naar Het Huis van Waalre. De bibliotheek in De Witte Dame in Eindhoven is wel weer open, ook voor Waalrese leden. Zie www.bibliotheekeindhoven.nl voor meer informatie.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Gemeentebalie

Het Huis van Waalre

Voor burgerzaken kunt u terecht bij onze gemeentebalie. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werkt de gemeente uitsluitend op afspraak. Zo hebben wij op het moment van de afspraak ruim de tijd voor u en hoeft u niet lang te wachten.

Afspraak maken

Gemeentelijke website

Voor meer informatie over de gemeente Waalre, of voor onze volledige dienstverlening (bijvoorbeeld melding openbare ruimte, gevonden/verloren voorwerpen of het aanvragen van een uittreksel), verwijzen wij u naar www.waalre.nl

Openingstijden deze week
Maandag 25 mei8.30 - 12.30 uur
Dinsdag 26 meiGesloten
Woensdag 27 mei8.30 - 12.30 uur
Vandaag (donderdag 28 mei)16.00 - 19.30 uur
Vrijdag 29 meiGesloten
Zaterdag 30 meiGesloten
Zondag 31 meiGesloten
Openingstijden volgende week
Maandag 1 juniGesloten (Let op! Afwijkend.)
Dinsdag 2 juniGesloten
Woensdag 3 juni8.30 - 12.30 uur
Donderdag 4 juni16.00 - 19.30 uur
Vrijdag 5 juniGesloten
Zaterdag 6 juniGesloten
Zondag 7 juniGesloten