menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Waalre in gesprek: Seksuele Ontwikkeling van Kinderen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Als ouder worden we allemaal vroeg of laat geconfronteerd met kinderen die op verkenning en ontdekking gaan naar hun eigen lichaam en seksualiteit. We willen allemaal dat onze kinderen ook op het gebied van seksualiteit veilig opgroeien. Toch missen we soms kennis over wat wel en niet “normaal” is bij de leeftijd.

Tijdens deze avond neemt Marjolein van de Klundert je mee in de seksuele ontwikkeling van kinderen en krijg je informatie hoe je daar op een leuke en ontspannen manier op aan kan sluiten. Op een interactieve manier leer je welk gedrag passend is voor kinderen en wanneer het grensoverschrijdend is. Een avond vol praktische tips en handvatten, herkenning en plezier! Marjolein van de Klundert is als trainer gespecialiseerd in sociale weerbaarheid en seksueel grensoverschrijdend gedrag onder jongeren.

Over Waalre in gesprek

Waalre in gesprek is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Reserveren

Reserveer je plek via de website van Bibliotheek Eindhoven.