menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Kindervoorstelling: De vloek van het museum

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Grote zaal

Op zondag 24 april 2022 vindt een kindervoorstelling, “De vloek van het museum”, plaats in Het Huis van Waalre. De voorstelling wordt geheel verzorgd door Melvin, Nathan (de acteurs) en Bram (licht en geluid). Drie enthousiaste basisschoolleerlingen. 

Kom ook en help mee de raadsels op te lossen!

Melvin en Nathan lopen door een museum waar ze een deur zien met verboden toegang erop. Maar eigenwijs als ze zijn gaan ze toch stiekem naar binnen. En als ze dan weer terug willen gaan kan het niet meer. Het museum is inmiddels gesloten! Nu moeten de vrienden raadsels en puzzels oplossen om weer uit het museum te kunnen komen.

Kom jij ook Melvin, Nathan en Bram helpen weer uit het museum te komen? Ze kunnen alle hulp gebruiken!

Gratis toegang

De toegang is gratis. Graag wel reserveren door naam en aantal personen te mailen naar reservering@hethuisvanwaalre.nl.