menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Het Huis van Waalre – Het Huis van Muziek

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Theaterzaal

Popkoor True Colours uit Waalre is blij dat ze weer kunnen zingen èn optreden en laat dat graag zien in Het Huis van Waalre.

Filmhits, zoals Shallow van Lady Gaga (van de film A Star is Born) en Skyfall van Adèle (uit de bekende James Bond film) worden afgewisseld met moderne nummers zoals Someone you loved van Lewis Capaldi en popklassiekers zoals One van U2.

Maar dit keer gaat True Colours verder:  individuele zangers en zangeressen uit het koor geven een solo-optreden of brengen een nummer ten gehore met een kleine groep. Kortom, we nodigen u uit voor een middag lekkere muziek vol verassingen.

Praktische informatie

Het concert start om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Entree: 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar: 5 euro.