menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Waalre in gesprek: Budget lifestyle & bespaartips

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Iedereen wil best geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat wel moeten. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met budgetcoach Gierige Gerda.

Onder de naam Gierige Gerda wordt Minke van Kuijen ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. In 2017 startte ze als de humoristische budgetcoach Gierige Gerda. Op haar blog vertelt ze over een zo leuk mogelijk leven met een zo klein mogelijk budget. Ze noemt zichzelf liever bespaargoeroe dan koopjesjager en is inmiddels uitgegroeid tot bespaarexpert.

Deze avond krijg je leuke, handige en praktische budget- en bespaartips. Waar let je op en hoe kun je het zelf gaan toepassen? Je leert hoe je geld kunt besparen en hoe je meer inkomsten kunt genereren. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan.

Over Waalre in gesprek

Waalre in gesprek is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Deze avond is een budget-consulent van CMD Waalre aanwezig voor vragen. Spreek de consulent gerust aan als je vrijblijvend advies wil over jouw (financiële) situatie en wat de sociale kaart in Waalre voor je kan betekenen. Ook als je financieel in de problemen zit en professionele ondersteuning overweegt, kun je informeren wat je het beste kunt doen.

Reserveren

Deze bijeenkomst bieden wij gratis aan (voilá, je eerste besparing). Reserveer je plek op de website van Bibliotheek Eindhoven.