Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Muziek op schoot (10:15 - 10:45 uur)

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Muziek Fantastique een vrolijke workshop geven voor ouder en kind. Elja Smeets gaat muzikaal voorlezen en inspireert jou en je kind hoe je creatief en samen met je kind het voorlezen nóg leuker kan maken.

Tijdens deze workshop is er aandacht voor muziek in de breedste zin: beleving, zingen van zowel bekende als minder bekende kinderliedjes, bewegen en muziek maken. We werken met verschillende materialen; van huis-tuin-en-keuken-materiaal tot kindermuziekinstrumenten.

Het gaat om gevarieerde muzikale activiteiten om de kinderen te laten kennismaken en experimenteren met muziek. Dit alles spelenderwijs en vooral gericht op plezier maken, omdat we geloven dat leren/ontwikkelen en plezier in het spel hand in hand gaan.

Actief meedoen

Als ouder of verzorger doe je zelf actief mee aan de cursus en ook thuis zingen jullie liedjes en doe je muziekspelletjes. Belangrijk in deze opzet is dat je samen met je kind bezig bent met muziek. Veel plezier en een heerlijk geluid zijn het resultaat!

Praktische informatie

Bestel je ticket via de website van Bibliotheek Eindhoven. Geschikt voor kinderen van 1 - 4 jaar.