menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

GroenKids: Wildplukken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Er is zoveel te plukken en proeven in de natuur, we maken er een feestje van en maken je eigen kruiden/bloemen water en zomerse pannenkoekjes/flensjes. Je kruiden/bloemenwater kan dan mee naar huis en de flensjes eten we heerlijk op! De recepten neem je mee naar huis, zodat je het je ouders kan leren.

GroenKids

Tijdens de GroenKids-workshops kun je samen met je (klein)kind van alles beleven in de natuur. We gaan vooral veel doen, voelen en ontdekken! Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven. Geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar.

Praktische informatie

LET OP: Als (groot-)ouder/verzorger word je verwacht je (klein)kind tijdens de workshop te begeleiden. Reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een ticket!

Bestel je tickets via de website van Bibliotheek Eindhoven.