Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Workshop: Wildplukken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Na de winter komt het eerste verse groen weer op, het is bijna lente en er groeit al van alles. Het jonge groen bevat veel vitamines en mineralen die we na de winter goed kunnen gebruiken.

In de natuur rondom Het Huis van Waalre zijn wilde, eetbare en bruikbare planten te vinden. In deze workshop ontdek je welke vijf eetbare en bruikbare planten om ons heen groeien, hoe je ze kunt herkennen, verzamelen en bereiden. Wat kan je er zoal mee en waar zijn ze goed voor?

Permaculturist Marije van der Park verzorgt deze workshop. Afhankelijk van wat er op moment van de workshop groeit, kiest Marije de planten en kruiden uit om tijdens deze workshop te behandelen en bereiden. De workshops wildplukken zijn hierdoor altijd divers en vernieuwend!

Tickets

Tickets kun je reserveren op de website van Bibliotheek Eindhoven.