Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Digicafé

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Digitale vragen? Stel ze in het Digicafé. Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik mijn e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone?

In het Digicafé zijn altijd deskundige medewerkers/vrijwilligers aanwezig, die de bezoekers persoonlijk aandacht geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. De bezoeker wordt gestimuleerd om de handelingen zo veel mogelijk zelf uit te voeren.

In het Digicafé zijn laptops, e-readers en tablets aanwezig om mee te oefenen. Maar het is aan te raden om ook een eigen laptop, tablet of e-reader mee te brengen.

Praktische informatie

Toegang tot het Digicafé Waalre is gratis.

Het Digicafé vindt plaats in de ruimte van het Grand Café. Vanwege de coronaregels voor horeca, moeten we voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD alle bezoekers hun naam, e-mailadres en telefoonnummer laten noteren. Deze persoonsgegevens worden na twee weken vernietigd.