menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Kinderboeken Bingoshow: Ronde 3

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Kom jouw kennis van boeken en schrijvers testen en maak kans op leuke prijzen bij de enige echte Kinderboeken Bingoshow! De Kinderboeken Bingoshow is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Uiteraard kun je ook samen meedoen met je vader, oma, beste vriend(in) of iemand anders die gewoon heel leuk is.

Er zijn drie rondes. Je kunt één ronde meedoen, of allemaal. Je bingokaart staat vol met namen van schrijvers en boektitels. Van splinternieuwe jeugdboeken tot klassieke verhalen en van piepjonge auteurs tot overleden grootheden. Fanatieke lezers hebben een kleine voorsprong, maar ook zonder enige boekenkennis maak je kans op de hoofdprijs.

Met behulp van een klassieke bingomolen én de nodige hoeveelheid improvisatietheater, test presentator Mark van der Linden jouw kennis van boeken en schrijvers. Een speelse variant op de welbekende bingo, inclusief rijk gevulde prijzentafel.

Geniet van de mooiste boekomslagen, de spannendste voorleesfragmenten, de opvallendste schrijversportretten en de meest hilarische weetjes. Wie weet rolt Paul van Loon wel uit de molen, zie je Dikkie Dik over het podium kruipen, speel je mee in Harry Potter en ga je naar huis met de nieuwste boeken of een kilo lettervermicelli!

Reserveren

Reserveer je bingokaart via de website van Bibliotheek Eindhoven.