menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Pepernotenconcert

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Het Pepernotenconcert gaat dit jaar weer door!

Al een aantal jaren organiseert MAW muziekonderwijs samen met de bibliotheek en het Grand Café het Pepernotenconcert. Een muzikaal en verhalend feest voor jong en oud met Sinterklaas als vaste bezoeker.

Kinderen en docenten van de MAW muziekschool laten hun muzikale talent horen in zowel kleine muzikale ensembles als in het speciale Pepernotenorkest. In de pauze kun je meedoen met een Gi-Ga-Grappig bibliotheekspel. Alle kinderen krijgen een lekkere verrassing van het Grand Café.

Jong of oud, musicerend of niet, iedereen is van harte uitgenodigd!

Gratis toegang

De toegang is gratis. Meld je wel even aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.