menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Mad Science: Winter Wonder Show

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De Mad Science professor komt een Winter Wonder Feest geven in de Bibliotheek Waalre. En jij kan er bij zijn! In de wereld van winterse taferelen, staat de kou centraal.

Tijdens deze Winter Wonder Show van Mad Science zie je verbluffende experimenten met lucht, vuur en ijs! Met onder andere papier dat 120 keer sneller brandt dan gewoon papier en met droogijs van -79 graden Celsius wordt het publiek op spectaculaire wijze verbaasd over de wondere wereld van wetenschap en techniek.

De professor demonstreert een bijzonder kleurrijk binnenvuurwerk. En zo nemen we aan het einde van dit jaar een op een spetterende manier afscheid van de afgelopen twaalf maanden en heten we samen het nieuwe jaar welkom. Kom ook naar deze spectaculaire Winter Wonder Show in de Bibliotheek Waalre, en neem je vrienden en familie mee!

Deze activiteit is voor ouders/verzorgers en kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee.

Aanmelden

Meld jezelf aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.