menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Muzikaal voorlezen met Muziek Fantastique

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Muziek Fantastique een vrolijke workshop geven voor ouder en kind. Elja Smeets leest muzikaal voor en inspireert jou en je kind hoe je samen het voorlezen nóg leuker maakt. Deze ochtend staat het boek ‘NEE! zei konijn’ centraal, één van de boeken uit de Prentenboeken Top Tien. Ervaar hoe het plezier van voorlezen én muziek samen kunnen gaan. Hoe liedjes en muziek het verhaal kunnen bekrachtigen.

Konijn zit in de koppigheidsfase waarin hij grenzen opzoekt en zijn eigen wil ontwikkelt. Herkenbaar voor ouders van dreumesen en peuters. Op alles wat moeder Konijn voorstelt, zegt Konijn eerst heel hard ‘NEE’. Moeder Konijn weet Konijn op een slimme manier telkens toch in actie te krijgen. En dan blijken al die activiteiten stiekem toch fijner dan gedacht…

De workshop wordt verzorgd door Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique. Met een achtergrond als logopedist, audioloog én (amateur)muzikant brengt Elja Smeets-Schaaf betekenisvolle klanken in het leven van mensen. In haar bedrijf Muziek Fantastique laat Elja kinderen spelen met muziek. Muziek verbindt kinderen met de wereld om hen heen. Vanuit plezier ontstaat een optimale groei-, speel- en leeromgeving voor een kind.

Aanmelden

Meld jezelf aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.