Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Poppenkast Pluim

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wie is er niet mee groot mee geworden? Jan Klaassen is, samen met zijn vrouw Katrijn, de hoofdpersoon van een poppenkastspel dat al eeuwenlang bekend is. Samen beleven ze hilarische avonturen en worden de kinderen meegetrokken in het verhaal.

Annemieke Brouwers is al jaren met haar poppenkast te gast in onze bibliotheek, altijd met veel succes. Kom kijken naar een echte interactieve Jan Klaassen-voorstelling waarin deze held van de poppenkast weer in allerlei avonturen verzeild raakt. Maar dankzij de hulp van zijn publiek zal alles weer tot een goed einde gebracht worden.

Geschikt voor iedereen vanaf drie jaar! Reserveer een ticket voor je kind via de website van Bibliotheek Eindhoven. Ouders/verzorgen mogen zonder reserveren mee komen.