Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Voorlezen en Knutselen met een kinderboekenschrijver

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Voorlezen! Kinderen tot en met 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Deze keer leest kinderboekenschrijver Steffie Kennis uit Waalre voor uit haar gloednieuwe eigen kinderboek ‘Waar is Piep?’

Daarna gaan de kinderen onder begeleiding van vrijwilligers tekenen, plakken, knippen en kleuren. En... alle kinderen krijgen een glaasje drinken. Je kan het boek ‘Waar is Piep’ kopen en laten signeren door Steffie zelf.

Vrije inloop, maar vol = vol. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Zij krijgen ter plekke een ‘ticket’, waarmee ze aan de knutseltafel plaats mogen nemen na het voorlezen.

PS in Waalre wordt voorafgaand op iedere eerste zaterdag van de maand ook in het Engels voorgelezen. Schuif eens aan van 10.00 - 10.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties)!

Ken je Piep?

Kevertje weet wie Piep is. Hij kent haar, ze was beneden bij ons en is nu een ster hoog in de lucht. Aap weet niet wie Piep is, maar ze is heel nieuwsgierig. Kevertje en Aap gaan samen naar haar op zoek. Zullen ze haar vinden?