menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Dialoogtafel Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Heb je zin in een gezellig, zinvol en leerzaam gesprek in een prettige omgeving in een groep van maximaal 8 mensen? Dan ben je van harte uitgenodigd om in Het Huis van Waalre de dialoog met ons aan te gaan.

De gesprekken worden groepsgewijs begeleid door gespreksleider Titia den Haan en gaan in de vorm van een dialoog. Door naar elkaar te luisteren word je je bewust van ervaringen en visies vanuit verschillende achtergronden. Door dit met elkaar te delen ontstaan vaak verrassende nieuwe inzichten. Het creëert magische momenten, er is ruimte en veiligheid om je verhaal te delen, het verkleint de afstand tussen jou en andere mensen, het creëert begrip, tolerantie en nieuwe verbindingen tussen elkaar. Iedere bijeenkomst staat een bepaald thema centraal. Dit als houvast en inspiratie voor gespreksvoering.

Maand van de Filosofie

De maand april is de maand van de Filosofie. Dit jaar staat in het teken van Weerloos en Waardevol. Thema van deze Dialoogtafel bijeenkomst in Waalre is: Wat is waardevol voor jou?

Aanmelden

Meedoen is gratis. Koffie/Thee staat klaar. Er is beperkt plaats, dus meld je van te voren aan om verzekerd te zijn van een plek om de dialoogtafel. We wensen je een mooie dialoog toe! Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.