Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Loopbaangesprek: geef richting aan je loopbaan

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wil je een beter inzicht in jouw talent, en meer energie en plezier uit je werk halen? Wil je je meer verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan of op zoek naar werk? Wees welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek met Annemarie van Berkel, lokale loopbaanadviseur uit Waalre. Reserveer een 30-minuten afspraak.

Heb jij plezier in je werk? En voldoet jouw huidige baan nog aan al je wensen? Met de jaren verandert je kijk op werk, carrière en het leven in het algemeen. Daarom is het goed af en toe even stil te staan bij het pad dat je bewandelt en het doel dat je voor ogen hebt. Past het nog steeds bij je? En waar wil je staan over vijf jaar?

Over Annemarie van Berkel

Loopbaanadviseur Annemarie van Berkel is aangesloten bij Noloc, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.

Annemarie: "Jij bent degene die richting geeft aan jouw loopbaan. Mijn doel is om jouw zelfkennis te vergroten. Jouw loopbaanvraag is het uitgangspunt. Je mag rekenen op mijn creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid. We gaan altijd uit van wat jij nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen."

Reserveren

Reserveer je 30-minuten afspraak voor een gratis loopbaangesprek via de website van Bibliotheek Eindhoven. Je kunt tussen 10.00 uur en 12.00 uur je gesprek reserveren.