Open huis
1 september 2024

Lees meer

menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Poppenkast Pluim

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wat een feest, Poppenkast Pluim komt weer naar de bibliotheek!

Annemieke Brouwers van Poppenkast Pluim vertelt met haar zelfgemaakte poppen iedere voorstelling een ander hilarisch verhaal voor kinderen én volwassenen (die het kind in zich nog voelen). Al jaren te gast in bibliotheek Waalre, iedere keer weer een succes.

Kom kijken naar een echte interactieve Jan Klaassen-voorstelling waarin deze held van de poppenkast weer in allerlei avonturen verzeild raakt. Maar dankzij de hulp van zijn publiek zal alles weer tot een goed einde gebracht worden.

Geschikt voor iedereen vanaf drie jaar!

Aanmelden

Meld jezelf aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.

Reserveer om zeker te zijn van een plekje. Een ticket is voor één kind (3+). Ouder/begeleider mag mee komen.